За нас – Здравствен информативен центар Медикъл Караджъ ООД

Ние во Медицинскиот информативен центар Медикъл Караджъ ООД има за цел да обезбедиме високо ниво на превентивни и медицински услуги. Ние веруваме дека личните избори на нашите пациенти треба да се засноваат на нивната свест, поддржани од компетентни стручни советници во различни медицински области. Од влегувањето на пациентите до нас до нивната дијагноза и третман, ние се грижиме за нивниот мир. Сите медицински услуги и решенија се поврзани со употребата на најиновативните и најсовремените технологии кои се применуваат во медицината.

Повеќето клиники со кои работиме се базирани на JCI (Joint Commission International) – систем за управување со квалитетот за здравствена заштита.

Ние, Медицинскиот Информативен Центар Медикъл Караджъ, изградивме односи со нашите партнери, кои обезбедуваат можност за флексибилност и брз одговор во случаи каде е неопходна итна помош. Новиот пристап кон контрола на податоци и медицински информации преку електронска мрежа – клиники без хартија, помага во организацијата на работниот процес. Ова заштедува драгоцено време за пациентот, докторот и медицинскиот персонал.

Зошто со здравствен информативен центар Медикъл Караджъ ООД?

Без разлика дали ви треба превентивна нега, дијагноза или третман, имате огромен избор на опции. На која клиника и лекар да се обрати; Дали цената што ја плаќате е разумна? како да го организирате своето патување и вашиот престој – сето ова е потребно време и напор. Со нас сето ова станува полесно и побезбедно затоа што:

  • Заштедете време. Имаме воспоставено партнерство со некои од најдобрите клиники во светот. Ние знаеме на кого треба да се свртиме во зависност од вашиот случај, знаеме кои документи треба да ги обезбедиме и како да го направиме тоа што треба да се реши со што побрзо.
  • Заштедете пари. Ние знаеме што, каде, колку може да чини, па веројатноста да се биде заведена е минимизирана. Нашето искуство е вашата безбедност.
  • Ќе добиете можности кои вреди да се размислува. Ние ќе контактираме со клиниките кои се специјализирани за лекување на вашата дијагноза и ќе ви понудат понуди кои ги задоволуваат вашите потреби. Тогаш изборот е целосно ваш.
  • Ќе добиете мир. Ние го правиме тоа секој ден и ние навистина го разбираме од нашата работа. Дозволете ни да го организираме вашето патување и да останеме во детали според вашите желби, а вие сте посветени на најважните – вашето здравје.

Каков е патот?

Кога пациентот ќе се сврти кон нас, ќе се консултираме со него за неговите или нејзините здравствени проблеми, бараме неопходни медицински досиеја и клинички студии. Според наша дискреција, неговите документи се упатуваат на болници специјализирани за третман на одредена болест. По дискусијата за случајот со медицинските тимови, нудиме една или повеќе опции. Медицинскиот информативен центар Медицински Караџи ООД е горда на нашите пациенти кои имаат информиран избор кога донесуваат важна одлука за нивното здравје.

Ги преведуваме и легализираме потребните документи преку партнерска компанија која им дава повластени цени и услови на нашите пациенти. Откако ќе примите понуди од неколку болници, дискутираме и разговараме со пациентот за планот за лекување. Ако тој така сака, датум за преглед и истражување, и бесплатни часови во болницата, ќе бидат поставени.

Ние организираме транспорт, хотелско сместување, интерни трансфери, преведувачи и услуги кои му се потребни на пациентот. Важно е да се нагласи дека Карачи има локална застапеност која го следи целиот процес и може да биде поддршка и поддршка на пациентите и нивните роднини.

Следниот чекор по прегледот на болницата е да се спроведе истражување и третман според претходниот план. Времетраењето на болничкиот престој се одредува со текот на лекувањето. Медицински Карачи Турс не е само посредник, градиме нов пат за подобар и поздрав живот! По завршувањето на третманот, пациентот се враќа во Бугарија. Продолжуваме да ги следиме и да ги интересираме резултатите од третманот, бидејќи периодот на опоравување е клучен. Ние ја одржуваме комуникацијата на двете страни меѓусебно и точна.

Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This