Стани представител

Ако сте заинтересирани за медицинска нега, сте заинтересирани за нови пристапи кон третман, сакате да се запознаете со најновата опрема со која имаме пристап, ние ви стоиме на располагање.

Имате познаници, пријатели, роднини, клиенти кои имаат потреба од лекување за здравствени проблеми или сакаат промена во нивниот изглед, може да ви помогнеме да им ги дадете потребните информации.

Како наш мобилен агент, ви нудиме високо квалитетни медицински услуги, помагајќи им да имаат подобар живот и информиран избор за нивното здравје.

Доколку сте заинтересирани, ќе ве поканиме на состанокот каде ќе се сретнеме со сите болници, медицински упатства, начини на работа и рокови.

Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This