Здраво!

Користете ја нашата контакт форма за да не контактирате или да не посетите во нашите канцеларии во земјата или во странство.

Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This