Генетични изследвания - банер

Генетски студии

Ние во Медицинскиот информативен центар Медикъл Караджъ се грижиме за информираниот избор на нашите пациенти. Затоа секогаш се обидуваме да пронајдеме информации за иновативни методи за дијагностицирање и лекување. Тука сакаме да ве запознаеме со најновите генетски истражувања кои можат да бидат од голема корист за дијагностицирање и превенција и за одредување на вистинскиот план за лекување.

НМ Gennomix е групна пракса за специјализирана медицинска нега со повеќе од 10 години искуство во областа на медицината и индивидуалниот пристап кон секој пациент.

Напорите на НМ Дженомикс се насочени кон воведување на најнови медицински технологии во интерес на пациентот. Обезбедувајќи иновативни медицински производи и услуги со највисок квалитет, ние се стремиме да обезбедиме на нашите клиенти пристап до највисоките стандарди во здравството.

Дејноста на компанијата е фокусирана во интегрирањето на бугарскиот пазар на етаблирани глобални генетски истражувања во сферата на пренатална следење, како и истражување за следење и оценка на ефикасноста на терапија кај пациенти со рак според индивидуалниот профил на болеста, одредување на генетска предиспозиција во сферата на офталмолог и генетски маркери кои се однесуваат на менталното здравје.

Благодарение на нашето партнерство со водечки компании и даватели на услуги ширум Европа и САД, во областа на молекуларната генетска дијагностика успеваме да ја скратиме растојанието помеѓу бугарскиот пациент и медицинските услуги од највисокиот европски и светски стандард.

Телефон за информации: 0895 770 869

Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This