Ин витро - вътрешен банер

In vitro процедурите, личниот пристап кон двојката е основен предуслов за успех

Еден од најважните фактори за успехот на in vitro процедурата е личниот пристап на парот. Ние во „Медикъл Караджъ“ гарантираме индивидуален пристап кон проблемот на секој од нив. Покрај тоа, ние работиме со некои од најдобрите клиники и специјалисти за лекување на неплодност и invitro процедури во неколку земји низ светот.

Првиот чекор е да ве послушаат и да ги погледнете вашите документи за да ја разберете медицинската историја и детално да ги запознаете деталите. Потоа објасниме кои истражувања треба да се направат во врска со постапката или дијагнозата in vitro и да помогне во подготовката на целото досие. Запознаени Ви детално со условите на секоја една од клиниките за инвитро оплодување со кои работиме – какви истражувања се потребни за почетна преглед, во какви рокови може да обезбеди снимање на час, какви се цените опсези на инвитро постапките колку време треба да останете во со оглед на вашиот проблем (во зависност од видот на постапката што се презема, исто така се определува времето кога пациентите треба да бидат во странство). Кога ги собираме сите студии и имаме историја за земање на in vitro клиника, ги испраќаме вашите документи за специјалистички консултации. На овој начин заштеда на време и средства, бидејќи има случаи во кои лекарите бараат да се направат дополнителни истражувања за да може одејќи на примарен преглед, да се добие целосна јасност за статус. Повеќето in vitro клиники прифаќаат крвни тестови од Бугарија; единственото истражување што тие сакаат да го направат во својата лабораторија е давање на материјал за анализа на семе – спермограм. Ова обично се прави на денот на примарен скрининг. Кога одите во Консултативниот центар, сè се случува во рок од еден, два дена најмногу. Дури и морале водење на хистеросалпингография / шарена слика /, сè е организирано многу подобро од наша страна, па пациентите да не губат време и средства во чекање.

Договориле сме специјални попусти со сите клиники за инвитро во Турција за самата постапка и за истражување, како и бесплатни трансфери од / до аеродром / автобуска станица, и бесплатен преведувач на мајчин јазик. Ние можеме да помогнеме при изборот на хотел и локација во близина на in vitro клиниките, кои исто така имаат корист од попусти од нашите пациенти. Ние исто така можеме да ви помогнеме со авионски или автобуски билети за да ви заштедиме време во потрага по поволни цени. Ви кажуваме што треба да го посетите за време на вашиот престој таму, за да може вашето искуство да биде исполнето со добри емоции и позитивно размислување. Повеќето од нашите пациенти велат дека нивниот престој е како меден месец, бидејќи тие го минуваат своето време во пријатни прошетки и ги истражуваат прекрасните места. Самата процедура за in vitro може да се започне уште следниот месец ако целото истражување е добро и нема проблем што треба да се реши порано. Тоа е, нема чекање, бидејќи времето за секој пар е вредно.

Во нашиот зафатен секојдневен живот, луѓето често страдаат од дефицит на витамин поради затворен простор во кој работиме, нездрава храна и многу други фактори.

Ние имаме можност да ви помогнеме со информации какви витамини да земате пред започнувањето на инвитро процедура за да биде подобар квалитетот на јајцеклетките и сперматозоиди, и за да може и Вие да се чувствувате подобро. За време на целиот третман, остануваме во контакт со вас за да одговорите на сите прашања што ги имате. Затоа што е важно за нас да бидеме информирани и смирени за време на патот напред.

Колку помалку ќе се грижите и што ќе се чувствувате попријатно, толку подобро ќе постигнете. Затоа, не двоумете се да барате дури и кога само треба да разговарате со некого. Ние сме секогаш тука, подготвени да те слушаме.

Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This