Кои сме ние?

Batıgöz & Westeye Health Group е добро позната медицинска институција специјализирана за заштита на окото. Компанијата е основана во 2004 година од ОП. Д-р Мехмет Сојер, претседател на Управниот одбор и успешно израснал под негова насока, сега покрива 6 болници и 4 контролни центри во 6 различни градови во 4 различни земји. Успехот на компанијата се базира на два столба:

 • Разбирање на пациентот.
 • Технологија и know-how.

Компанијата е во добра позиција да ги третира и домашните и меѓународните пациенти,

И постои постојан пат за раст планиран да се удвои до 2020 година.

Нашата визија е да бидеме водечки снабдувач на око нега во Турција и во странство, преку воспоставување мрежа на контролни и дијагностички центри во Турција и во странство до 2020 година, притоа одржувајќи го оптималното задоволство на пациентите и вработените како наша примарна цел.

Нашата мисија е да ги разбереме потребите на нашите пациенти, да обезбедиме широк спектар на висококвалитетни нега на око за секој пациент во рамките на нашата мрежа, поддржан од најсовремената технологија и истражување.

 • TS EN ISO 9001 Систем за управување со квалитет
 • OHSAS 18001 Систем за управување со безбедност и здравје при работа
 • TS EN ISO 14001 Систем за управување со животната средина
 • TS ISO 10002 Систем за управување со задоволство на клиентите

Зошто да избереме?

Технолошки трендови

Најновите дијагностички и тераписки опции се достапни во сите наши центри и болници и постојано инвестираме во ова.

Бидете сигурни дека ќе продолжиме да ги следиме највисоките можни стандарди. Многу технологии како што се 3D слики, Femtosecond ласер, ласер на Excimer, Intralase IFS, Relex Smile и Argon Laser се успешно распоредени во здравствените групи Батигоз и Вестеј.

Искуство и образование

Нашите лекари и медицински сестри ви стојат на располагање.

Образован во најдобрите и познати медицински факултети во Турција и во странство.

Нашиот висок менаџмент, како и нашиот главен лекар, внимателно планираат континуирана медицинска обука и овозможуваат медицински персонал да учи и да учествува на конференциски настани во Турција и во странство. Сите знаења се внимателно избалансирани во пријателска работна средина и постојано следење на правата на пациентите.

Во нашите болници во Измир, Истанбул, како и во Букурешт нудиме успешен третман на меѓународните пациенти. Ние ги одржуваме нашите услуги и квалитетот на медицината кои ги нудиме во целата група. Имаме повеќејазичен квалификуван персонал за поддршка, како и обработка на документацијата. Ние обезбедуваме непречена услуга и престој за сите меѓународни пациенти.

Моќна медицинска инфраструктура

Сите оперативни и ласерски соби, како и соби за пријавување се целосно опремени со посебен систем за вентилација и системи за освежување на воздухот.

Систем за освежување што ја одржува животната средина највисоко ниво на хигиена. Целата медицинска опрема и податоци за пациентите ширум светот и целата група се чуваат на централизирана локација каде што можеме да ги анализираме сите информации за терапијата, истражувањето и следењето на нашите пациенти.

Здравствен туризам

Батигос и Вестее болници во Истанбул, Измир и Букурешт се добро опремени да им служат на меѓународните пациенти за било каков третман кој е потребен. Со текот на годините, ние постепено се надградуваме на ова искуство и нудиме широк спектар на такви професионални услуги во нашите болници преку нашите медицински и консиержни услуги како такви:

 • 24/7 оперативен и повеќејазичен центар за повици
 • Медицински персонал на англиски јазик
 • Професионални домаќини кои можат да помогнат руски, германски, холандски, англиски, француски, шпански и арапски
 • Целосна помош и упатства од присутните во текот на истражувањето, како и во операциите и по операциите
 • Сите документи и медицински извештаи на руски, германски, холандски, англиски, француски, шпански и арапски јазик
 • Услуги посреднички за осигурување
 • Трансфер – аеродром – хотел – болнички пренос
 • Професионален туристички тим подготвен да ви помогне со било кој тип тури и сместување низ Турција или Романија
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359895770869.
Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This