Ethica Health Group започна својата дејност во 2007 година со отворањето на првата и единствена досега многопрофилна болница за активно лечење Ethica İncirli. Веднаш по отворањето на првата болница, следат клиниките во Estethica Bakırköy во 2008, Ataşehir во 2010 и не на последно место Levent во 2011 година. Претстои отворањето и на најновата многoпрофилна болница на групата во Kızıltoprak со капацитет од 155 кревети во 2015 година.

Сите болници и клиники се создадени со цел не само да им служи на нашите пациенти, но и да ги задоволи нивните потреби и очекувања во максимален обем. Нашите пациенти се лице на нашата корпоративна визија – комбинација на здравје и убавина. Болниците на Етика покриваат широк спектар на пациенти и широк спектар на иновативни лековити методи.

Фактот со кој се гордееме бидејќи дел од оваа група, е проектот за социјална помош на Фондацијата за здравство, образование, култура и солидарност Мурат Акдоан. Приходите дел на болничките и клиничките услуги во целост се обезбедува целосно на Агенцијата за заштита на детето, со цел помагање на професионалниот развој на деца во нерамноправна положба.

Ethica Health Group 1

Нашите болници и клиники како примарна цел имаат постигнување на највисоко ниво на квалитет на услуги во име на извршување на оваа благородна мисија. Благодарение на оваа цел, Etihca Health Group стигна до престижната фаза на почит и свесност кај пациентите на краток рок. Сето ова се постигнува благодарение на етичкиот и правилниот став и грижа. Нашата единствена мисија во остварувањето на максимален успех во лекувањето на пациентите ни е комбинирањето на правилна примена на медицински третман без да ги игнорираме и барањата на медицинската етика.

Со цел реализација на мисијата на Etihca Health Group ние ќе продолжиме да растеме со постепено растечките ежегодишни инвестиции, без ниту за миг да изневерите на моралот и етиката во медицинските услуги, бидејќи ова е инспирацијата во изборот на нашето корпоративно име!

Во нашите болници и медицински центри, ние се грижиме дека нашите пациенти се чувствуваат удобно дома. За таа цел имаме висококвалификуван кадар, како и специјално дизајнирани пост-оперативни соби со квалитетен и удобен хотел.

Користиме висока технологија во сите клинички установи и болници, работиме со високо квалификувани специјалисти, што е голем придонес во успехот на Ethica Health Group на меѓународно ниво.

Во Ethica Health Group ние бараме за нашите пациенти и ние секогаш се трудиме да ги направиме среќни и среќни дома!

За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359895770869.
Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This