Болницата Гувен е основана во 1974 година во Анкара, Турција. Неговата главна цел е обезбедување на здравствени услуги во согласност со светските стандарди. Болницата Гувен се грижи за своите пациенти, комбинирајќи ги барањата на модерната медицина со своето долгогодишно искуство.

Болницата Гувен се наоѓа на 40.000 квадратни М. површина од 254 кревети, 11 оперативни и одлично обучени лекари, медицински сестри и помошен персонал.

Болница Гювен 002

Ние сме здравствена организација од светска класа. Нашата главна мисија е да обезбедиме здравствени услуги на највисоко ниво. Искусен и високо квалификуван персонал во болницата во Гувен користи најсовремени технологии и методи на лекување. Нашиот тим е способен да изгради траен однос на доверба со своите пациенти.

Ние ги привлекуваме најдобрите специјалисти со тоа што не ги охрабруваме да учат, да се развиваат и совршен. Ние се стремиме да го зголемиме задоволството на нашите пациенти и да постигнеме резултати надвор од нивните очекувања. Ние високо ги цениме сите наши партнери и вработени. Наша цел е да бидеме водечка институција која служи како пример за управување со човечките ресурси.

За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359895770869.
Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This