Мисијата на Болницата Лив е да го подобри здравјето на сите наши меѓународни пациенти со поставување на стандард на квалитет во индивидуална грижа за пациентите.
Нашиот меѓународен центар има за цел да им обезбеди на меѓународните пациенти бесплатен пристап до медицински услуги. Болницата Лив има целосен опсег на медицински специјалности и составен дел од целокупната мисија е да го заштити здравјето на луѓето и да се третира соодветно.
Ние ги тераме сите наши меѓународни пациенти и нивните роднини да се чувствуваат како дома за време на престојот со нас. Нашите преведувачи им се на располагање, помагајќи им да се чувствуваат удобно од времето на нашето прво испитување до нас до нивното враќање дома.

Ливската болница комбинира највисоко ниво на услуга и медицинска експертиза со тим од високо квалификувани специјалисти, лекари, медицински сестри и помошен персонал.

Болница Лив

Нашите цели се:

Да се ​​биде водечки здравствен провајдер во земјата, задоволувајќи ги потребите на пациентите со целосен опсег на медицински специјалности;
Да се ​​обезбеди највисок квалитет и услуга во грижата на сите наши меѓународни пациенти во превенција, дијагностицирање и лекување на болести;
Да се ​​биде водечка институција во примената на откритија во полето на нови медицински пристапи и уреди;
Да се ​​привлечат здравствени работници преку поддршка на нив во нивниот развој и развој;
Да им обезбеди на сите меѓународни пациенти услуги и услуги на нивниот јазик. Заедно со помош на специјалисти за закрепнување, ќе бидат придружувани во текот на нивниот престој во болницата Лив;
Примени мултидисциплинарен пристап кон сите болести за да им дадеме на нашите меѓународни пациенти целосни придобивки од спектарот на третмани

Болница Лив 001
Сертификат болница Лив
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359895770869.
Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This