Болницата Медивија е изградена со големо чувство на атмосфера и светлина. Од секој детал, од изгледот на зградата преку тимот на прекрасни специјалисти и напредната технолошка база, смиреноста на смиреноста, професионализмот и личната посветеност на пациентите. Динамичните случувања во областа на медицината и потребата за брза професионална интервенција во критични моменти е стандард на однесување во болницата Медивија.

Силно развиени оддели поврзани со третман во следните области:

Заболувања на рак; Педијатрија; Отоларингологија; Неврологија; Радиологија; Психологија; Алергологија и дерматологија; Ортопедија и трауматологија; Урологија и многу други.

За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359895770869.
Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This