Високо-технолошкиот уред за слики, кој е одлична помош за поставување на туморските формации. Неговите прецизни технолошки способности се користат за снимање на целото тело. Сликата што е произведена е детална, па дури и на хируршката маса е можно да се испита областа од која е отстранет туморот. Исклучување на сите ризици за непречено лице, обезбедувајќи само една интервенција со апсолутен успех.

3 Тесла ЯМР Магнитен резонанс
Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
Tags:
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This