Основана е во октомври 2016 година за да ги задоволи потребите на пациентот за здравјето, исхраната, стоматологичната естетика, естетската хирургија, потребата за здравјето на телото и душата.

Целта на Tanfer Health Group е да обезбеди најбрзи и најквалитетни услуги во земјата и во странство.

Tanfer Health Group им помага на своите гости да се релаксираат и да најдат мир и спокојство.

  • Tanfer Health Group е ангажирана во естетска и пластична хирургија.
  • Со нехируршка естетика.
  • Стоматолошка естетика за 1 ден.
  • Здрава исхрана и здрав начин на живот.
  • Нуди лична нега за секој пациент.

Вратите на Tanner Health and Esthetics се отворени во свет каде што митолошката убавина се сретнува денес. Внатрешноста на Tanfer Health Group е комбинација на хеленизмот и обожавањето на вечната убавина. Специјалистите на Tanfer Health Group се обидуваат да ги обезбедат најдобрите и најдобрите процедури за совршено тело и најдобрите стоматолошки импланти.

Во случаи кога стоматолошки импланти не се можни, фиксни протези се достапни.

Турција е најпосакувана дестинација поради најдобрите лекари и хирурзи, најдобрите болници со високотехнолошка опрема, мултикултурна средина, транспортни предности, ценовни предности.

За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359895770869.
Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Shares
Share This