Услуги - банер

Нашите услуги

Ние од Medical Karaci tours ќе се погрижиме за секој детал поврзан со престој во странство – од комуникацијата со клиниката во транспорт, сместување, внатрешни трансфери, преведувач и сè друго што ќе ви биде потребно за да бидете спокојни.

Ако сакате да се обратите за преглед, работење или истражување, ние ќе ви ги понудиме цените на хотелите од неколку категории за да можете да ги задоволите вашите критериуми. Како подружница на големиот тур-оператор, Karaji Tours INT, имаме односи со хотели од кои ќе добиете преференцијални стапки како наш пациент.

Повеќето од клиниките со кои работиме, нудат како комплимент за пациентите ни слободни трансфери и преведувач, кој ги придружува за време на прегледите и испитувањата и се грижи за мирот и удобноста им.

Грижете се за вашето здравје. Ние од Medical Karaci tours ќе се погрижиме за останатото.

Услуги - банер

Ние заедно со нашите партнери од Medic Ambulance Ltd, имаме можност да ви обезбедиме реанимационен медицински транспорт во Европската унија и во Република Турција.

Имаме модерни инвалидски колички, паѓачки нозе, електрокардиографи, кислороден систем, шок шок систем, команда за дишење апарат, климатизација.

Обезбедуваме рентабилно и исклучително високо ниво на услуга со достапна опрема и целосно обучен тим за кревање и преместување на тешко достапните луѓе до и од болнички кревети, клинички назначувања или болници. Ние се стремиме за вашите роднини да бидат погодно сместени за време на нивното патување за да стигнат до нивните состаноци во времето.

Нашите транспортни услуги се погодни за пациенти во различни услови кои треба да се транспортираат на носилка или стол за транспорт на тешко потег на луѓето. Како и обезбедување на потребниот лекар за следење на состојбата за време на патувањето. Транспортот вклучува пренесување на пациентот до и од било која дестинација во странство. Пренесување на нив во нивниот дом или во болница. Доколку пристигнете на аеродром, може да се сретнеме со пациентот и да го пренесеме на одредена дестинација.

Ние сме експерти во обезбедувањето медицински специјализиран ресусцитационен транспорт во Бугарија, Европската унија и Република Турција.

Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This