Услови на употреба

Условия за ползване

Искористување на www.medikara.bg, се согласувате со општите услови и услови на сајтот опишано подолу, потврдете дека сте детално запознаени со нив и дека ги разбирате и прифаќате на следниов начин:

Авторско право и сродни права:

Сите содржини на сајтот се во сопственост на www.medikara.bg или нашите партнери, од кои имаме дозвола да го користиме. Содржината е заштитена со авторски права, заштитен знак, патент или друго право на интелектуална сопственост. Оваа содржина можете да ја користите само за лични, некомерцијални цели. Без писмена дозвола од тимот на Медицинскиот информативен центар, Medical Karaji Ltd., содржината од страниците на страницата НЕМА да биде објавена на други страници. Ако се добие дозвола, објавувањето се врши само со достапност на повратни информации на страниците на страницата www.medikara.bg.

Точност на информациите:

Ние вложуваме максимални напори за ажурирање на информациите на страниците на сајтот. Имајте на ум дека и покрај нашите аспирации, неточности и јазични грешки може да се дозволи.

Ако најдете било – Ве молиме не двоумете се да контактирате со нас за да ги намалите неточностите и да го зголемите нивото на задоволство кај сите корисници.

Лични податоци:

Сите информации што Здравствениот информативен центар Медицински Караджи ООД ги добива од вас преку вашите онлајн формулари за регистрација, снимање на време, обрасци за контакт добиени усно или во писмена форма се класифицираат како “лични податоци” и нема да се делат со некој надвор од тимот , ангажирани во вашето здравје. Ова ги вклучува болниците со кои ги споделуваме податоците за да направиме позитивни промени во вашиот здравствен статус.

Не-лични информации:

Целта на собирање на не-лични информации за време на вашата посета на нашата веб-страница е да се зголеми задоволството на корисниците со содржината што ја објавуваме. Со други зборови, причините се статистички. Ова ги вклучува информациите, како што се: земја, град, времето поминато на нашата страница, страниците што ги посетувате, најпосакуваните страници, IP, од каде сте дошле (како што се Google, социјалните мрежи и итн.).

Одрекување:

Како консултанти и посредници, здравствен информативен центар Медикъл Караджъ ООД прави огромни напори, се бори за секој пациент, инвестира во време, тимска работа и професионална експертиза. Сепак, не можеме да ја преземеме одговорноста и да го гарантираме исходот од било кој хируршки или медицински третман. Конечниот избор е во ваши раце врз основа на информациите што ги доставивме и на медицинските консултации што се одржаа со некои од најдобрите професионалци во светот.

Ви благодариме за разбирањето на нашите услови за користење!

Чувајте еден час
Брз контакт
За повеќе информации за болницата, тимовите и опремата, можете да се јавите: +359 895 77 08 69
Каде ќе се лекувате?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This